La primera xerrada del Paraules 20 comença a les 8 del vespre a la Biblioteca Enric Miralles, i serà la primera de les 6 que ocuparan els següents mesos fins al juny, la majoria els divendres a aquesta hora.

Les escriptores Maria Escalas i Roser Amills al cicle Paraules 20 de Palafolls que organitza la revista CLASPLes escriptores Maria Escalas i Roser Amills al cicle Paraules 20 de Palafolls que organitza la revista CLASPLes escriptores Maria Escalas i Roser Amills al cicle Paraules 20 de Palafolls que organitza la revista CLASPLes escriptores Maria Escalas i Roser Amills al cicle Paraules 20 de Palafolls que organitza la revista CLASP

Aquest vespre, l’entitat responsable de la revista RiP, CLASP, posa en marxa de nou el Paraules, el cicle de xerrades que convida autors i persones vinculades amb el món literari, i que tornarà a tenir a la Biblioteca Enric Miralles com a escenari.

Enguany, la iniciativa porta per nom “Paraules 20”, en referència al nou any que hem encetat, i proposarà un total de 6 trobades des d’avui i fins el mes de juny, una per cada mes.

Tot plegat arrenca a les 8 del vespre amb la xerrada que protagonitzen Guillem Terribas, responsable de la Llibreria 22 de Girona, i Marta Pera, traductora literària i audiovisual mataronina.

Els dos convidats seuran al voltant de la ja tradicional taula inestable per iniciar una conversa que, lluny de ser unidireccional, vol convidar a la reflexió i a la participació del públic assistent.

Lluís Hernández, un dels responsables de l’organització del cicle, explica que enguany el Paraules s’ha volgut obrir a la participació d’altres personalitats des d’una una visió, en certa manera, més científica.

Des de CLASP expliquen que, normalment, es conviden els participants per parelles, els membres de les quals habitualment ja coneguts entre ells. Aquest cop, però, s’ha volgut canviar aquesta dinàmica.

La següent trobada tindrà lloc el 21 de febrer, i en aquell cas tindrà com a convidades a les escriptores Roser Amills i Maria Escalas

Comparte y comenta esta entrada: