Aquest dissabte 8 de març, dia de la dona, la Roser amills ha oferit una xerrada-taller sobre consells i confidències sobre els secrets de la felicitat sexual per a dones a Agramunt, a l’Espai Guinovart.

L’escriptora i periodista ha fet aquest taller amb el seu llibre “M’agrada el sexe” i ha parlat de manera distesa i divertida dels malentesos i les solucions per assolir una autoestima sexual com cal. A través de les seves experiències ajuda a les dones a sentir-se més segures de si mateixes i a trobar la felicitat sexual. La xerrada-taller organitzada per La Garba fou a l’Espai Guinovart a partir de les nou del vespre.

Amills ha publicat disset títols entre els quals destaquen “Les 1001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història”, “Morbo” i el més recent, “M’agrada el sexe”.

Actualment també treballa a Catalunya Ràdio on cada dia de les 22 a les 23h fa un programa de sexualitat, “Les mil i una nits”. Els divendres també fa un programa, “Vespre”, a La 2 de TV2 i a la Vanguardia digital.

Comparte y comenta esta entrada: