Quinze personalitats diran la seva a partir de dilluns a LaNotícia.Cat

Posted on 02 febrero 2013. Tags: LaNotícia.Cat, opinió

LaNotícia.Cat, un cop més amb ganes de seguir creixent i ampliant les seves funcionalitats i serveis com a mitjà de comunicació públic, ha elaborat un extens calendari d’articles d’opinió que s’aniran repartint en el dia a dia del diari.
En tots aquests articles es veuran reflectides les opinions de diferents persones, totes elles fàcilment reconegudes pels lectors.
L’escriptora Roser Amills serà la que obri el dilluns el torn d’opinions i la seguiran durant els següents dies els polítics Oriol Junqueras, president d’Esquerra Republicana de Catalunya i també el portaveu del Partit Socialista de Catalunya, Jaume Collboni.
També tindran un paper destacat les personalitats relacionades amb el món de la comunicació, entre els que s’hi sumen Bernat Dedeu, Teresa Berengueras, el comunicador Manel Ferrer i el col·laborador de programes del cor, Victor Sandoval.
La cultura pròpiament dita formarà part també d’aquesta nova secció del diari i estarà recolzada per Miquel Curanta, director del club de cultura Tr3sC, Virgínia Martínez, vocalista del grup La Porta dels Somnis, també Carles Ribes, cantant del grup juvenil Amelie i la ex-membre del grup Macedònia, Èlia Macià.
El social media Jordi Cirach, la psicòloga Elena Crespi, també el professor universitari Alexander Padilla i el jove expert en política, Oriol Puig, completaran aquest equip de persones que han decidit expressar les seves lliures opinions en aquest mitjà.

Comparte y comenta esta entrada: