Aquí teniu la meva respuesta al que em deia la bona de la Merit, que segur que té bona intenció, però per aquí no hi passo:

SIUSPLAU, SI SOU DONES I TENIU DIGNITAT NO FEU SERVIR AVATARS (imatge de perfil) ENSENYANT QUAN SEXYS SOU, O MOSTRANT LA VOSTRE ROBA INTERIOR DE LA HELLO KITTY. OFENEU A LES DONES QUE NOMES ESTAN PER FOTESES COM FER CRÉIXER EL SEU INTEL·LECTE I COMPARTIR OPINIÓ QUE FINS “POT ARRIBAR A SER D’ALGUN INTERÈS”. 

Si necessiteu ensenyar un tros de carn es que potser temeu no hi hagi res mes d’interès darrere les vostres natges? Reconec que es una bona tècnica per tenir followers però aquí resideix la diferencia entre vosaltres i nosaltres, no necessitem la aprovació d’una masculinitat que nomes respon a clichés sobre una feminitat distorsionada, feble, infantil, i domesticable. Per lo tant, tenir milers de seguidors que babejen amb imatges del nostre pitram i tenen serios problemes amb la seva masculinitat no ens afalaga, mes aviat ens fa preguntar-nos en que ens hem equivocat. 

QUI VULGUI QUE HO FACI RULAR. Estic fins als pebrots de veure en que collons s’ha convertit la feminitat. Sabeu que etiquetar va en contra dels meus principis pero se que compartiu les meves inquietuds envers a aquest tema.

Comparte y comenta esta entrada: