Presentació de 333 vitamines per a l’ànima amb la DO Catalunya

Presentació de 333 vitamines per a l’ànima amb la DO Catalunya

Presentació de 333 vitamines per a l’ànima amb la DO Catalunya
Roser Amills i Víctor Amela et conviden el proper 12 de desembre a conèixer la saviesa catalana amb una copa a la mà
El proper dimecres 12 de novembre, a les 19:00h, el Club TR3SC, Cossetània edicions i la DO Catalunya et proposen una nova aventura: un maridatge entre la lectura i el vi al MEAM (Museu Europeu d’Art Modern).
Una trobada entre els socis i la Roser Amills i Víctor Amela, autors de ‘333 vitamines per a l’ànima’, una antologia de la saviesa catalana per gaudir de la vida que recull cites d’éssers brillants.
I per completar la presentació el periodista Ramon Francàs  maridarà alguna d’aquestes cites amb vins de la DO Catalunya, que els assistents podran tastar.
Sobre la nova àrea de vins del Club TR3SC
La nova àrea de vins del club de cultura, centra la seva activitat en els vins de Catalunya  i, a més d’oferir seleccions singulars, organitza i promociona diferents activitats culturals relacionades amb el vi, el seu coneixement i el seu territori d’origen.
Per fer-ho, el club organitza cursos d’iniciació i d’especialització al tast, sessions de maridatge de vins amb llibres, música o cinema, escapades eno turístiques, i d’altres activitats relacionades amb la cultura del vi.
Totes aquestes activitats, són exclusives per als socis del Club TR3SC.
Sobre el Club TR3SC
El Club TR3SC és una iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Arteria promociones culturales, Prometeatre, Telentrada, “El Periódico”, Abacus Cooperativa i la Federació Llull.
Engegat el 23 d’abril del 2006, el club ja té gairebé 34.000 socis i una presència permanent als mitjans de comunicació que inclou espais a TV3, el Canal 33, el Canal 3/24, Catalunya Ràdio, iCat.cat i “El Periódico”, juntament amb una revista bimestral i una plataforma de comunicació en xarxa.

Comparte y comenta esta entrada: