Santi Guilén parla al seu blog del projecte de reedició de MORBO mitjançant el micromecenatge, projecte que està en marxa i que espera que li donis un somrient cop d’ull:

Avui tenim una proposta que us pot interessar. Crec que val la pena. Hi ha una autora que vol reeditar el seu llibre de poemes eròtics i divertits, i que busca els 2000€ que li fan falta. Busca petites aportacions, la voluntat, per a completar la xifra. Es diu Roser Amills.


La editorial Verkami organitza la història i publica el llibre:

http://www.verkami.com/projects/735-reedicion-de-morbo-poesia-erotica-divertida

És a dir, que amb els temps que corren, hi ha una dona que te l’humor de dir-vos que li doneu un cop de mà per a publicar un llibre de poemes. A més, els poemes no son pas tràgics, com els temps actuals, sino eròtics i divertits.


Sort en tenim, no? Que el malhumor general no arribia contagir a tothom i encara trobem gent disposada a donar-nos una bona noticia.


Crec que per la gent creativa, això és un oportunitat que no podem deixar passar. Aqui no ens demanen que comprem un producte, sino que ajudem a crear-lo. Verkami ja es part de la nova societat post crisi, la societat contributiva. Si donem alguna cosa que nosaltres mateixos fem o ajudem a fer… estem donant la volta al consumisme.

m’agradarà que em facis arribar els teus comentaris, gràcies!!!!

Comparte y comenta esta entrada: