Link: barsvfx.com

Els propers dies 27 i 28 de novembre és b’Ars, punt de trobada de professionals, entusiastes i estudiants dels efectes visuals (VFX), l’animació, la realitat virtual ( VR), la realitat augmentada (AR) i els videojocs.

Lluiten per donar visibilitat al talent creatiu que hi ha darrere el sector de l’animació i els VFX. Celebrem la voluntat d’aquesta trobada de visibilitzar i fomentar la presència femenina en el món de les arts digitals, doncs certamen impulsa Women at b’Ars, un espai de celebració de talent femení on dialogar, reflexionar i establir noves sinergies entre les associacions de dones del sector.

És el segon any de Women at b’Ars i es parlarà sobre la poca o nul·la representació en llocs directius i de lideratge que tenen les dones.

M’ho ha explicat el director, Fèlix Balbas, nascut a Milà, fill de mare catalana, especialista d’animació en 3D i en visual effects.

Ha treballat per a grans superproduccions de cinema com el Regne Unit, Nova Zelanda o els Estats Units.

Hi ha molta passió: crear mons, criatures i personatges increïbles, una part inalienable d’una pel·lícula, un videojoc, un anunci publicitari i ara, en els últims anys, de totes les noves tecnologies que utilitzen la realitat virtual i la immersiva.

b’Ars també ofereix tallers adreçats a diferents perfils professionals i estudiants i la job fair, un espai de recerca de feina i talent on Els inscrits tenen l’oportunitat de treballar activament en tallers amb els millors professionals de la indústria i millorar així els seus coneixements i habilitats. b’Ars posarà a l’abast dels inscrits professionals i estudiants entrar en contacte amb empreses nacionals i internacionals

Comparte y comenta esta entrada: