10 paraules damor de roser amills i victor amela
Editions:Paperback (Catalan): € 22,90 EUR

Roser Amills i Victor Amela presentacio Paraules d'Amor
101 personatges públics expliquen les seves experiències sobre l’amor. Amb epíleg de Joan Manuel Serrat

Paraules d'amor, guanyador del premi La Llança de Sant Jordi d'Òmnium Cultural

Víctor Amela i Roser Amills han convidat a 101 personatges de la vida social catalana a parlar amb passió sobre l’amor en qualsevol dels seus àmbits. Declaracions d’amor, experiències personals... tothom ha posat la seva guspira de creativitat per fer d’aquest llibre el millor regal per a tots aquells qui estimem.

Ada Parellada, Albert Espinosa, Albert Om, Albert Serra, Alberto Cerdán, Ana María Matute, Ana Maria Moix, Andreu Català Pedersen, Àngel Casas, Anna Caballé, Antoni Serra, Antonio Beneyto, Araceli Segarra, Arcadi Oliveres, Berto Romero, Beth, Bibiana Ballbé, Bigas Luna, Bruno Oro, Carme Ruscalleda, Cristina Fallaràs, Cristóbal Jodorovsky, David Barba, David Castillo, Dolors Miquel, Edu Soto, Elisenda Roca, Els Pets, Enric Casasses, Enric Majoral, Erika Lust, Eva Piquer, Ferran Adrià, Flàvia Company, Francesc Miralles, Francesca Llopis, Gerard Quintana, Helena Garcia Melero, Isabel Coixet, Isabel Núñez, Jaume Muxart, Jaume Sisa, Javier de las Muelas, Javier Mariscal, Jesús Tibau, Jimmy Boyd, Joan Fontcuberta, Joan Gràcia, Joan Manuel Serrat, Joan Miquel Oliver, Joan Spin, Joana Bonet, Josep Abril, Josep Canals, Josep Cuní, Josep Font, Josep Igual, Josep Maria Soler, Juli Capella, Kap, Kim Manresa, Lolita Bosch, Lucrecia, Luis del Olmo, Llucia Ramis, Lluís Alabern, Lluís Llongueras, Lluís Racionero, Mag Lari, Magda Oranich, Màrius Serra, Matthew Tree, Miguel Noguera, Miqui Puig, Nani Marquina, Nazario, Neil Harbisson, Núria Feliu, Núria Ribó, Pau Riba, Pedro Madueño, Quim Monzó, Quimi Portet, Raquel Sans, Regina do Santos, Rosa Tous, Santi Santamaria, Sílvia Munt, Sílvia Pérez Cruz, Susanna Griso, Teresa Forcades, Teresa Gimpera, Teresa Reyes, Toni Batllori, Toni Puntí, Veronica Blume, Vicenç Altaió, Vicenta N'Dongo, Victòria Cirlot, Victòria Combalia, Xavier Graset, Xavier Rubert de Ventós.

Published:
Reviews:La petita llibreria per Nuria Sanchez Vicente :

333 vitamines per l’ànima és el recull de cites, saviesa, consells i frases commovedores exclusivament de personatges catalans pensat per guarir-nos dels mals de cada dia.
És el recull definitiu tot i que les grans paraules, els pensaments universals i els grans personatges son inexhauribles i, com l’energia, estan en constant transformació.
La Roser Amills i en Victor Amela formen el tàndem perfecte en aquest recull, es percep que s’entenen a la perfecció i han regirat el calaix de records i icones catalanes per destriar les millor cites i frases.
Poden presumir de tenir la benedicció de Màrius Serra, el qual també ens deixa un pròleg i una reflexió que no deixa indiferent. Ens diu que mai valorem el suficient la salut i realment, no hi ha res més valuós que poder-ne gaudir. Si tens salut, ja ho tens tot. Estem exposats a mil mals però en canvi, ens posem malalts davant les bates blanques.
Organitzat amb dos índexs: índex per temes i índex onomàstic que ens permet fer una lectura buscada a consciencia o una lectura atzarosa com si busquéssim la frase que ens fa falta acollint-nos a la sort, l’atzar o el destí.
Homes i dones, joves i adults, vius i morts conformen el remei que ambdós autors ens ofereixen.
Vitamines, pomades, gotes, pastilles, catxets i càpsules de saviesa dites per il·lustres personatges com Pere Calders o Francesc Ferrer i Guardia; per esportistes com en Guardiola, en Leo Messi o Cesc Fàbregas; periodistes com en Josep Cuní o Òscar Dalmau; músics com Pau Casals o Chenoa i personatges diversos com Araceli Segarra, Ferran Adrià i els dos propis autors del vademècum vitamínic.
Gracies a Cossetània podem gaudir d’aquest miler de consells, aquella veu de la consciencia que et fa aturar, pensar i tirar endavant.
Si no ens ofusquéssim tant i poguéssim seguir aquest llibre seriem més feliços, valoraríem més el que tenim i, sobretot, estaríem més plens de serenor i pau.
Sempre tindrem dubtes davant la vida però aquest volum és un bon antídot per indecisos, culs inquiets i per aquelles persones que no es permeten posar momentàniament la seva ment en pausa.
Realment és un llibre recomanable per a tothom i, ara que al setembre sembla que ens costa una mica arrencar els primers fulls de calendari, és el moment ideal per invertir en aquest llibre enlloc de buscar vitamines a les farmàcies.
Feu-me cas i vitamineu-vos!


Un comentario sobre “Paraules d’amor

Comparte y comenta esta entrada: