Data: 19/09/2013
Hora: 19:30 h
Lloc de realització: Museu d’Art de Cerdanyola-Can Domènech
Adreça: Carrer de Sant Martí, 88

Organització: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

El Cafè amb Lletres obrirà el proper 19 de setembre amb un format diferent, una taula rodona sobre literatura eròtica amb l’escriptora i periodista Roser Amills; la filòloga i directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs; l’escriptor Miquel Esteve i la psicòloga i codirectora de l’Institut de Sexologia de Barcelona, Carme Sánchez.

 

Primera activitat del cafè amb lletres del segon semestre

Hi intervindran Roser Amills, Laura Borràs, Miquel Esteve i Carme Sánchez.

La literatura eròtica és un gènere literari en el que els textos es relacionen, directa o indirectament, amb l’erotisme i el sexe.

En els darrers mesos s’ha anat parlant molt d’aquest gènere literari, amb alguns títols de llibres que han estat a la llista dels més venuts. Amb aquesta taula rodona que compartiran l’escriptora i periodista Roser Amills, la filòloga i directora de la Institució de les lletres catalanes Laura Borràs, l’escriptor Miquel Esteve i la psicòloga i codirectora de l’Institut de Sexologia de Barcelona, Carme Sánchez coneixerem si aquest és un gènere que es remunta a èpoques més antigues o potser és un tema d’actualitat, entre d’altres curiositats…

El cafè amb lletres l’organitza la taula de lectura de la ciutat.

Comparte y comenta esta entrada: