CONVOCATÒRIA DE PREMSA: Dijous 9 de juny a les 20’00H

Presentació a Vic de Paraules d’amor i taller de declaracions d’amor amb Víctor Amela i Roser Amills
"Paraules d'amor", 9 de juny a VIC

Els compiladors del llibre més romàntic i apassionat de l’any presentaran el llibre i faran un taller de declaracions d’amor al Cafè Llibreria L’Occità de Vic

El proper dijous 9 de juny a les 20:00 hores tindrà lloc l’acte de presentació del llibre “Paraules d’amor” a Vic. La presentació i taller de declaracions d’amor serà al Cafè Llibreria L’Occità. Al final de l’acte se servirà un refrigeri per a tots els assistents.

Víctor Amela i Roser Amills, compiladors del llibre on 101 personalitats de la cultura i societat catalana es declaren, donaran els millors consells per aprendre a declarar-se.

A Paraules d’amor un centenar de personalitats s’han prestat a col·laborar en el llibre: Ada Parellada, Albert Espinosa, Ana María Matute, Ana Maria Moix, Araceli Segarra, Arcadi Oliveres, Berto Romero, Beth Rodergas, Bigas Luna, Carme Ruscalleda, Enric Casasses, Gerard Quintana, Isabel Coixet, Jaume Muxart, Jaume Sisa, Javier de las Muelas, Javier Mariscal, Joan Fontcuberta, Josep Canals, Lolita Bosch, Lucrecia, Nazario, Núria Feliu, Quim Monzó, Quimi Portet, Sílvia Munt, Teresa Forcades, Teresa Gimpera, Verónica Blume, i fins a un centenar de persones.

El llibre compta amb un epíleg de Joan Manuel Serrat que va voler beneir el volum regalant- li un títol tan emblemàtic i aportant uns versos sobre l’amor, dedicats als lectors d’aquest llibre. El músic vigatà Quimi Portet també ha participat en el llibre amb un original poema visual.

AGENDA:

Acte: Presentació del llibre Paraules d’amor a Vic, amb Víctor Amela, Roser Amills.
Dia: Dijous 9 de juny 
Hora: 20 hores 
Lloc: CAFÈ LLIBRERIA L’OCCITÀ (c. Sant Vicenç, 4, de Vic)

Els autors seran a Vic el dijous 9 de juny. Per concertar entrevistes podeu trucar a: Sara (609 85 18 67) / Laura (609 34 16 67) paraules@angleeditorial.com

10 Paraules d'amor de roser amills i victor amela

Con Pedro Madueño

Comparte y comenta esta entrada: