Escrit per Josep M Soler 
El divendres va tenir la cloenda del Festival de Poesia a les Caves, organitzat pel poeta Santi Borrell, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.
Més de 130 persones es van aplegar a les caves Gramona, per escoltar els poetes Jaume Pont, Roser Amills i Santi Borrell. El públic va seguir amb molta atenció tota la diversitat de poemes i estils que es van llegir. Jaume Pont va llegir els seus poemes més introspectius i formals, mentre que Roser Amills va llegir alguns dels seus poemes eròtics. Per altra banda, Santi Borrell, organizador del festival, va llegir els seus poemes inèdits, exploratius, reflexius. Com a valoració general del Festival, s’ha de destacar l’increment notable d’espectadors.
Escrit per Sílvia Delgado  dimarts, 22 de maig de 2012 14:06
Divendres passat va tenir lloc la cloenda del Festival de Poesia a les Caves, organitzat pel poeta Santi Borrell amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní. De nou, es van omplir les caves. Un èxit, per tant, de públic i poesia.
Com a valoració general, destaca l’increment notable d’espectadors i la seva fidelització, malgrat que en altres edicions l’afluència de públic també va ser important. En aquest sentit, els organitzadors consideren que el Festival de Poesia a les Caves es pot considerar consolidat i comença a ser un referent per la poesia catalana.

La gran diversitat d’estils poètics ha fet que el públic sigui també força divers i l’atractiu que comporta escoltar poesia a les caves ha contribuït a convertir-lo en un dels festivals de poesia més singulars del país.

En aquesta edició hi han participat 12 poetes i poetesses, tant autors consagrats com poetes joves que es van fent el seu lloc en el panorama poètic català: Ernest Farrés, Marta Pérez, Marta Pessarrodona, Enric Cassasses, David Caño, Jordi Nopca, Jordi Llavina, Vinyet Panyella, Pura Salceda, el mateix Santi Borrell, Roser Amills i Jaume Pont.

Roser Amills recita poemes de MORBO (Cossetània gener 2012) a les caves Gramona

Comparte y comenta esta entrada: