Cloenda del Festival de Poesia a les Caves Divendres 18 de maig. A les 22 h 30
Caves Gramona 
(Indústria, 36, Sant Sadurní d’Anoia)
Amb Jaume Pont, Roser Amills i Santi Borrell
Poesia eròtica, per primera vegada, al cicle de poesia a les caves

Escrit per Sílvia Delgado   dimecres, 2 de maig de 2012 14:30
Sota la batuta del poeta sadurninenc Santi Borrell ha començat a Sant Sadurní la 5a edició del Cicle de poesia a les caves.
El cartell inclou primeres espases de la poesia catalana i abarca molts estils, fet que fa especialment atractiu el certamen.

Marta Pessarrodona, Ernest Farrés i Marta Pérez van obrir el foc divendres passat, omplint les caves Beneit. L’any passat, una mitjana de 87 persones van omplir cada sessió.

En declaracions a Ràdio Vilafranca, Santi Borrell s’ha mostrat molt satisfet per la salut de la poesia catalana i considera que el cicle de poesia a les caves ja està consolidat.
Enguany i per primera vegada s’hi recitarà poesia eròtica, cosa que no s’havia plantejat en les primeres edicions, però segons Borrell ha estat casualitat que pràcticament en cada sessió hi hagi poesia eròtica.

El cicle de poesia a les caves continua aquest divendres, a dos quarts d’onze de la nit a les Caves Recaredo, amb Enric Casasses, David Caño i Jordi Nopca. En aquesta ocasió les persones interessades poden prendre part a la ruta que es farà per les caves mitja hora abans, a les deu de la nit.

El divendres 11 de maig serà el torn dels poetes Jordi Llavina, Vinyet Panyella i Pura Salceda, a les Caves Blancher, i la darrera de les sessions, el 18 de maig, a les Caves Gramona, anirà a càrrec del mateix Santi Borrell, Roser Amills i Jaume Pont. Totes les sessions són gratuïtes.

Comparte y comenta esta entrada: