roser amills a comarques nord

Comarques Nord | Entrevista: “Els veritables fantasmes, fades, follets, els vivim cada dia”

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dissabte, 31 de maig de 2014 .   La consolidada escriptora mallorquina Roser Amills va estar el passat 31 de maig a la Llibreria Serret de Vall-de-roures, on va portar la seua primera novel·la, Fes Bondat. El misteri, el romanticisme, una alliberadora de bonsais, un vell col·leccionista, la incomunicació i les … Sigue leyendo Comarques Nord | Entrevista: “Els veritables fantasmes, fades, follets, els vivim cada dia”

piernas de roser amills

Jen ha escrito una bella reseña de la novela #sébuena, la comparto honrada y feliz!!!

Aquí os dejo la reseña que ha escrito Jen, y el enlace a su maravilloso blog!! Ficha: Autor:  Roser Amills Título: Sé buena Título original: Sé buena Idioma de lectura: Castellano Editorial: Quinparell Scp Número de páginas: 459 pp Argumento: A comienzos de los 70, Vitalia, una niña con experiencias psíquicas alteradas, es abandonada por su madre en un hospicio repleto … Sigue leyendo Jen ha escrito una bella reseña de la novela #sébuena, la comparto honrada y feliz!!!

portada de la novela se buena de roser amills desplegada

Del blog “La subjetividad de la felicidad”, una bonita cita de #sébuena ;))

Cita: “Se siente aturdida, embriagada, si el amor es esto le encanta y no piensa hacer nada por evitarlo”. Esta cita pertenece a uno de los últimos libros que leí, Sé buena de Roser Amills. Simplemente mágico. Aquí podréis encontrar su bonito blog ;))       La magia está aquí, por todas partes!!! Vitalia … Sigue leyendo Del blog “La subjetividad de la felicidad”, una bonita cita de #sébuena ;))

Avui a les 18:45h parlarem de #tatoo i sexe al #8dies de @catalunyaradio amb Joana Catot ;)) Aquí us deixo el meu, amb el tatuador que me’l va fer, #darrenbrass, en acció. Què us sembla?

Avui a les 18:45h parlarem de #tatoo i sexe al #8dies de @catalunyaradio amb Joana Catot ;)) Aquí us deixo el meu, amb el tatuador que me'l va fer, #darrenbrass, en acció. Què us sembla?