La xerrada serà conduïda per Víctor Amela i Roser Amills

“Secrets i fantasies per triomfar en els negocis” és el títol del sopar col·loqui presentat per Víctor Amela i Roser Amills, que tindrà lloc el proper dimarts 5 de març al teatre Kursaal de Manresa, organitzat per Dones Emprenedores i Innovadores de Manresa (Deim) en el marc de les conferències After Work. 
 
Llibres i savis n’hi ha molts i motius per mirar el món i les circumstàncies professionals encara molts més, només falta saber espigolar la saviesa de proximitat i treure’n profit per multiplicar el rendiment. Això és justament el que han fet els periodistes i escriptors Víctor Amela i Roser Amills, que en aquesta xerrada exposaran la seva particular incursió per les rutes més íntimes i properes de la rauxa i el seny en el món dels negocis a partir de la seva experiència i anècdotes. 
 
Al llarg d’una hora plantejaran un entretingut manual d’autoajuda professional a la catalana, per a que els assistents surtin de la sala amb optimisme i recursos renovats per poder sortir triomfant de qualsevol handicap, proposta, contracte.
 
Repassaran pensaments d’éssers brillants (poetes i narradors, filòsofs i mestres, entrevistats a La Contra de La Vanguardia, creadors i icones de tots els àmbits i tots els temps) que han respirat el mateix aire i albirat els mateixos horitzons que ajudaran a conèixer-se millor professionalment. 
 
Una xerrada plena de píndoles que estimulen a llegir i rellegir i que poden ajudar a conservar l’esperit emprenedor viu i alegre, un fèrtil abonament per a cadascuna de les decisions, dubtes i contradiccions laborals, un trampolí per a les neurones, un tresor per a la sensibilitat. Píndoles per treballar millor, per a una aventura molt motivadora per compartir i recordar quan l’ocasió i les circumstàncies ho demanin. 
 
Cal fer les inscripcions mitjançant la web del teatre Kursaal i tenen un cost de 39€. 

Comparte y comenta esta entrada: