Publicat a xiptv.cat informació del Baix Llobregat: Càlida i propera, així ha recitat la mallorquina, Roser Amills, alguns dels poemes de l’antologia de dones poetes a Mallorca durant el Contrapunt Poètic del mes d’abril. Amb accent a la neutra és un recull de poemes de 19 escriptores balears des de la dècada dels 40 fins a l’actualitat. Precisament per aquest motiu, Maria Antònia Massanet, ha assegurat que els hi ha costat molt arribar a fer aquest recull. El recital poètic ha estat acompanyat, com sempre, de la melodia dels estudiants de l’Aula de Música i Teatre Musical de Sant Feliu.

El título Amb accent a la neutra es una antología y un homenaje a 17 de las poetas mallorquinas o que viven en la isla más activas y comprometidas del momento.

El volumen lo ha publicado Lleonard Muntaner y cuenta con una subvención del Institut d’Estudis Baleàrics.

Las antólogas Maria Antònia Massanet y Aina Riera han recogido y seleccionado textos de Antònia Vicens, Tonina Canyelles, Maria Victòria Secall, Àngels Cardona, Aina Ferrer, Maria Mercè Domínguez, Maria Rosa Llabrés, Roser Amills, Annalisa Marí, Irene La Sen, Laia Martinez Lopez, Margalida Tous, Joana Abrines, Marta Bertran, Maite Brazales, Agnès Neseta, Maria Magdalena Gelabert y Cristina Salom.

Comparte y comenta esta entrada: