Aquesta setmana a Vespre a La 2 de TVE de Catalunya ja tenim més de 100 programes, anem cap als 200 i hi ha molta més activitat que mai!!!! I també tenim la novetat de l’ESPECTADORVIP, doncs els espectadors són els integrants més importants de l’equip del programa, oi?
És Hugo Garcia, regidor de Joventut i Festes a Cadaqués, un dels més joves del país.

DILLUNS
Olga Viza i Conchita de Gregorio: la periodista de referencia a Itàlia és filla d’una catalana!!! Explica com és Berlusconi (al que es va donar el gust d’enfurismar i li va demanar 3.000.000 d’euros!)

Jordi Vila a la garoinada per fer-nos enveja a tots!!!! Assegut a la platja, després en el vaixell, ben morenet i guapo!!!

DIMARTS
HAVANERES Voramar de La Bisbal: El nostre ESPECTADORVIP vol destacar quan l’Eli Pineda li diu al de les havaneres això de que perquè havaneres i no reaggeton i li diu papichulo ;))

DIMECRES
Els Falcons de Catalunya: Pere Rovira: hi ha 11 colles de falcons, jo no ho havia sentit mai, molt ben trobat per il·lustrar-nos a tots!!! I a més és molt maco! Estrevista als que están a sota de la pila aguantant, molt bo!!!

DIJOUS
Tall de la Núria Ribó queixant-se de les bateries que duren poc: sí!!! Algú ho havia de dir!!!!!

Meritxell Martínez a Vic: entrepà de caneló, uffff!!!! Molt divertit el tall dels entrepans comentats pels consumidors ;)) Quina varietat, déu n’hi dó!!!!

Comparte y comenta esta entrada: