roser amills entrevista vila universitaria universitat autonoma bellaterra
M’encanta inspirar bones idees, no ho dubteu, però encara més m’emociona saber per casualitat que ho he fet, i a sobre sense voler. Gràcies Anna!!! Llegiu el seu post (té un blog preciós, visiteu-lo!)
Del blog de Anna Griera:

Benvinguts al meu nou bloc, un bloc que ha sorgit en un moment de crisi. O si més no, d’una crisi aparent. Ja diuen que quan es tanca una porta, s’obre una finestra: justament el que m’ha passat a mi. Permeteu-me que em presenti. Sóc periodista llicenciada, comunicadora, una persona optimista i amb molts interessos. Tinc experiència de periodista, vaig treballar durant tres anys en un gabinet de comunicació. Tres llargs anys en els quals vaig aprendre molt. Un dimarts fatídic, em van fer fora, a causa de retall de personal. Això va ser el 4 de setembre del 2012 i durant aquests dos mesos he estat tirant currículums desesperadament. He aconseguit alguna entrevista i una col·laboració amb una altra agència de comunicació. No em puc queixar, però tot plegat no omple les inesgotables hores de la jornada ‘laboral’ ni satisfà la meva necessitat de comunicar.
Anava deambulant, buscant solucions i alternatives, i un bon dia va arribar el missatge. Vaig coincidir en una festa amb la Roser Amills, una periodista i escriptora d’ulls riallers que em va donar un sabi consell: “Actua com si l’empresa Anna Griera t’hagués contractat per a dur a terme les tasques de comunicació. És a dir, marc’at uns objectius a curt i llarg termini i actua, mou-te, crea’t un bloc, dóna’t a conèixer”. Un consell gratuït que en realitat val com tot l’or del món. I això és el que he fet. He creat aquesta plataforma wordpress que em permetrà comunicar, trascendir, arribar a una audiència amb un missatge rigorós, autèntic i en clau d’ironia. Espero que us agradi.
Benvinguts a casa vostra, com diu Manel Fuentes.

Comparte y comenta esta entrada: